Μέτοχος σε δυο ποδοσφαιρικά σωματεία ο Πρόεδρος

277

Στο Αρχηγείο Αστυνομίας για να δώσει κατάθεση αναφορικά με τα όσα κατήγγειλε δημόσια για τη σήψη και διαφθορά που επικρατεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο κλήθηκε ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σταύρος Παπασταύρου. Η σπουδή της Αστυνομίας και η ταχύτητα που ενήργησε για να καλέσει τον κ. Παπασταύρου για κατάθεση ήταν πρωτοφανής. Μάλλον όμως το έπραξαν αυτό κατόπιν άνωθεν εντολών στην προσπάθεια τους να αποδομήσουν τα όσα κατήγγειλε ο κ. Παπασταύρου γνωρίζοντας προφανώς πως εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσε να τους δώσει στοιχεία -δεν ήταν άλλωστε και υποχρέωση του.

Οι Αρχές πάντως δεν επέδειξαν τη ίδια σπουδή για τις καταγγελίες του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος μίλησε για στάβλο του Αυγεία στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Τι; Δεν είναι το ίδιο; Μπα! Το ξέρατε ότι ο Ν. Αναστασιάδης είναι μέτοχος σε δύο τουλάχιστον ομάδες, στο ΑΠΟΕΛ και στον Απόλλωνα; Ως εκ τούτου, ο Πρόεδρος μας, όχι μόνο θα έπρεπε να κληθεί για κατάθεση αλλά θα έπρεπε να τιμωρηθεί και από την ΚΟΠ για τις δηλώσεις του, όπως άλλωστε τιμωρούνται άλλοι παράγοντες ομάδων μόλις αμφισβητήσουν το βασίλειο της σήψης, δηλαδή το τσιφλίκι του Κούμα, των κουμπάρων, συνεταίρων και λοιπών σχετικών και άσχετων με το ποδόσφαιρο.

Άρα λοιπόν, όση υποχρέωση έχει ο κ. Παπσταύρου να δώσει στοιχεία στην Αστυνομία άλλη τόση –ίσως και περισσότερη- έχει ο κ. Αναστασιάδης να εξηγήσει και στις Αρχές και στην κοινωνία, τι εννοούσε όταν αναφερόταν στον στάβλο του Αυγεία.

ΚΟΠ-ΡΙΤΗΣ