Με ζωντανό πρόγραμμα και συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών τιμά η ΠΕΟ την Πρωτομαγιά

592

Με μαραθώνιο πρόγραμμα το οποίο θα μεταδίδεται από τις σελίδες της στο διαδίκτυο, θα τιμήσει η ΠΕΟ την Εργατική Πρωτομαγιά την Παρασκευή 1η Μαΐου.

Σήμερα η ΠΕΟ ανακοίνωσε και τους καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα που θα συμμετέχουν:

Μουσικοί:

Παντελής Θαλασσινός, Δημήτρης Μπάσης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστας Θωμαΐδης, Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Κούλης Θεοδώρου, Δημήτρης Σουρουλλάς, Γιώργος Γρηγορίου, Νικόλας Φιλήτας, Μάριος Κωνσταντίνου, Αντρέας Κλαρκ, Φρειδερίκη Τομπάζου, Κλεοπάτρα Τομπάζου, Κατερίνα Παράσχου, Πάρης Παράσχος, Νικόλας Παπανικολάου, Σάββας Χρυσοστόμου, Πόλυς Ιωαννίδης, Γιώργος Δημητρίου, Μαρίνος Γεωργιάδης, Νίκος Παντέχης, Ανδρέας Κραμβιάς.

Ηθοποιοί:

Προκόπης Αγαθοκλέους, Νεκτάριος Θεοδώρου, Χριστίνα Κωνσταντίνου, Βαλεντίνος Κόκκινος, Χριστίνα Χριστόφια, Μάριος Στυλιανού, Χάρης Κολός, Βασιλική Αντρέου, Χάρης Καραΐσκος, Σάββας Μένοικος.

Η ζωντανή μετάδοση θα αρχίσει στις 10.00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι.

«Τριάντα και πλέον άνθρωποι των τεχνών και του πολιτισμού, αφιλοκερδώς και με πολλή προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΕΟ για να τιμήσουμε την Εργατική Πρωτομαγιά. Τους ευχαριστούμε.
Τιμούμε λοιπόν την Πρωτομαγιά φέτος, με μια κόκκινη σημαία στο μπαλκόνι και συντονιζόμαστε στις σελίδες της ΠΕΟ, την Πρώτη του Μάη, η ώρα 10.00 π.μ.», τονίζει στην ανακοίνωση της η ΠΕΟ.