Νέος ΓΓ της ΣΥΞΚΑ ΠΕΟ ο Νεόφυτος Ττιμινής

419

Συνήλθε στις 14 Δεκεμβρίου στην πρώτη του συνεδρία μετά την εκλογή του από το 29ο Παγκύπριο Συνέδριο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΥΞΚΑ ΠΕΟ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε τους νέους αξιωματούχους της Συντεχνίας, το νέο Εκτελεστικό Συμβούλιο και τη Γραμματεία.

Στη θέση του Γενικού Γραμματέα, εκλέγηκε ο Νεόφυτος Ττιμινής ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν Επαρχιακός Γραμματέας της ΣΥΞΚΑ Λεμεσού. Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας εκλέγηκε ο Πανίκος Ιεράρχης, Κεντρικός Οργανωτικός Γραμματέας ο Αντρέας Τραχανάς και Γενικός Ταμίας ο Μιχάλης Τσικουρής.

Στο Εκτελεστικό Συμβούλιο έχουν εκλεγεί οι Αμβρόσιος Προδρόμου, Πανίκος Ιεράρχης, Νίκος Σαββίδης, Πέτρος Κουζάρης, Κωνσταντίνος Θεοφίλου και Αριστόδημος Κλεάνθους.

Πρόσθετα από τους πιο πάνω εκλεγέντες στο Ε.Σ. μέλη του είναι επίσης εκ της θέσης τους ο Γ.Γ. της Συντεχνίας, ο ΚΟΓ και ο Γενικός Ταμίας.

Στη Γραμματεία της Συντεχνίας εκλέγηκαν οι Πανίκος Ιεράρχης, Νίκος Σαββίδης και εκ της θέσης τους είναι επίσης μέλη ο Γ.Γ., ο ΚΟΓ και ο Γενικός Ταμίας.

Ο μέχρι σήμερα Γ.Γ. της ΣΥΚΞΑ ΠΕΟ Λευτέρης Γεωργιάδης αφυπηρέτησε. Ο Λ. Γεωργιάδης ξεκίνησε ως Οργανωτικό στέλεχος της ΣΥΞΚΑ τον Μάιο του 1980 και εκλέγηκε στο πόστο του Γ.Γ. το 2000.

Διετέλεσε επίσης μέλος του Γενικού Συμβουλίου, του Εκτελεστικού Συμβουλίου και του Εκτελεστικού Γραφείου της ΠΕΟ.