Παγκύπρια εκστρατεία της ΠΕΟ για την 8η του Μάρτη

333

Η πανδημία του κορονοϊού και τα διατάγματα για τον περιορισμό της εξάπλωσής του δεν σταματούν τη συνεχή δράση του Γραφείου Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων της ΠΕΟ, ούτε και την πραγματοποίηση της καθιερωμένης μεγάλης Παγκύπριας εκστρατείας προς τιμήν της 8ης του Μάρτη. Φέτος όμως, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω της πανδημίας, η εκστρατεία θα διαφοροποιηθεί ως προς τον τρόπο διεξαγωγής της αλλά όχι ως προς το περιεχόμενο και τον στόχο της που δεν είναι άλλος από το να φτάσει το μήνυμα της ΠΕΟ για ισότητα, ισοτιμία, ισομισθία, οργάνωση και αγώνα σε όλες τις εργαζόμενες.

Αυτές τις μέρες λοιπόν προετοιμάζεται η έκδοση κάρτας-ημερολογίου με τις κύριες θέσεις της ΠΕΟ, η οποία θα σταλεί στις εργαζόμενες από την 1η Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Γραμματέα του Κεντρικού Γραφείου Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων της ΠΕΟ, Μαρίνα Κούκου, ως δικοινοτική δράση στη φετινή εκστρατεία θα είναι η προβολή σύντομου φιλμ με κοινή διακήρυξη της ΠΕΟ και των Τ/κ Συνδικαλιστικών Οργανώσεων. Επιπρόσθετα, θα προβληθεί διαδικτυακά καλλιτεχνική εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας η οποία θα περιλαμβάνει επίσης χαιρετισμό εκ μέρους της ΠΕΟ.  Παράλληλα θα επιδοθεί υπόμνημα στην Υπουργό Εργασίας με τις θέσεις του Γραφείου Γυναικών Εργατοϋπαλλήλων.