Πακέτα αλληλεγγύης για το Πάσχα από το Λαϊκό Δίκτυο

469

Το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Λευκωσίας- Κερύνειας, με ανακοίνωση του, αναφέρει ότι θα ετοιμάσει πακέτα αλληλεγγύης τα οποία θα δοθούν το Πάσχα σε  οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική θέση.

Για να μπορέσει να εξυπηρετήσει όσο το δυνατό περισσότερες ανάγκες,  ανακοινώνει την έναρξη εκστρατείας συλλογής τροφίμων και άλλων ειδών από τις 8 Απριλίου μέχρι 22 Απριλίου 2021  με στόχο τα πακέτα να ετοιμαστούν και να δοθούν πριν το ΠΑΣΧΑ.

Χώρος συλλογής τροφίμων στο οίκημα της ΠΕΟ Λευκωσίας.

Τα πακέτα αλληλεγγύης θα δοθούν κατόπιν αιτήσεως  στη βάση των κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων που διέπουν τη λειτουργία του Λαϊκού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η Διαχειριστική Επιτροπή εκφράζει τη βεβαιότητα ότι και αυτή τη φορά, θα υπάρξει θετική ανταπόκριση σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης. “Εξάλλου  κοινός στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι  η στήριξη των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ευχές για Καλό Πάσχα σε όλους, με την προσδοκία ότι θα ανατείλουν καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας και ολόκληρο το λαό της.”