Παραδόθηκαν στους ένοικους φοιτητές τα φοιτητικά διαμερίσματα της ΠΕΟ Λεμεσού

618

Τέλος Αυγούστου 2022 παραδόθηκαν στους πρώτους ένοικους τα Φοιτητικά Διαμερίσματα που οικοδόμησε δίπλα από το οίκημα της η ΠΕΟ Λεμεσού. 28 φοιτητές του ΤΕΠΑΚ και των άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Λεμεσού εγκαταστάθηκαν άμεσα και μπορούν να ξεκινήσουν  απρόσκοπτα την νέα εκπαιδευτική χρονιά.

Τα Φοιτητικά Διαμερίσματα της ΠΕΟ είναι αποτέλεσμα ενός στόχου που έθεσε το Τμηματικό Συμβούλιο ΠΕΟ Λεμεσού πριν 3 χρόνια για να προσφέρει όσο το δυνατόν οικονομικότερες επιλογές στέγασης σε Φοιτητές από οικογένειες της εργατικής τάξης.

Με σωστό προγραμματισμό και συνέπεια έγινε κατορθωτό χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση να ολοκληρωθεί το έργο και να δοθεί στους φοιτητές προς εξυπηρέτηση τους. Πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, με την απαραίτητη επίπλωση και τις αναγκαίες Ηλεκτρικές Συσκευές, με ελεύθερη πρόσβαση σε υψηλής ταχύτητας υπηρεσίες διαδικτύου. Κοινόχρηστος κήπος ειδικά διαμορφωμένος ως χώρος ψυχαγωγίας και αναψυχής στην οροφή του κτιρίου που δίνει την δυνατότητα και για διοργάνωση εκδηλώσεων. Επίσης η ΠΕΟ Λεμεσού καλύπτει όλα τα επιπλέον έξοδα των διαμερισμάτων όπως τα κοινόχρηστα και τους φόρους, παρέχει πλήρη υλικοτεχνική υποστήριξη και άλλη βοήθεια σε κάθε ζήτημα που μπορεί να χρειαστεί ο ένοικος φοιτητής. Για το σκοπό τούτο έχει προσληφθεί Λειτουργός διαχειριστής. 

Η ΠΕΟ Λεμεσού με το έργο αυτό έρχεται να προσθέσει ακόμα μία παροχή προς τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, όπως γίνεται εδώ και δεκαετίες με τα Αναπαυτήρια της ΠΕΟ, τα Λαϊκά Φαρμακεία, τα Λαϊκά Ιατρεία , τα σχέδια Διακοπών, κ.α.

Μέσα στις σημερινές συνθήκες, των χαμηλών μισθών, της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας η ΠΕΟ Λεμεσού καταφέρνει να προσφέρει σε 28 φοιτητές την δυνατότητα να στεγαστούν κοντά στα Πανεπιστήμια τους σε ολοκαίνουργιες πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις  με κόστος κάτω από το ½ των ενοικίων της αγοράς της Λεμεσού.