ΣΥΞΚΑ ΠΕΟ: Αλληλεγγύη με τον ντελιβερά – θύμα ξυλοδαρμού

250

Με αφορμή το περιστατικό ξυλοδαρμού του Διανομέα φαγητού στην Λεμεσό, η ΣΥΞΚΑ ΠΕΟ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της προς τον εργαζόμενο.

“Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά  παρακολουθούμε με συγκλονισμό  και αγανάκτηση με πόση ευκολία οι εργαζόμενοι στον κλάδο αυτό γίνονται θύματα ρατσιστικών και βίαιων επιθέσεων. Θυμίζουμε ότι πριν λίγους μήνες παρόμοια κρούσματα είχαμε και σε περιοχές της Λευκωσίας”, τονίζεται στην ανακοίνωση της Συντεχνίας.

Η ΣΥΞΚΑ ΠΕΟ απαιτεί παράλληλα την τιμωρία όσων εμπλέκονται και αναμένει ότι η Αστυνομία θα προχωρήσει μέχρι τέλους τις έρευνες της και να προσαχθούν σε δίκη οι δράστες.

Με την ευκαιρία αυτή, η  ΣΥΞΚΑ-ΠΕΟ επαναλαμβάνει για ακόμα μια φορά την στήριξη της στους εργαζομένους του κλάδου των ντελιβεράδων και σε όλους τους εργαζομένους στις εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου.

“Συνεχίζουμε παράλληλα με προσήλωση και επιμονή την προσπάθεια συνομολόγησης συλλογικής σύμβασης, διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων”, καταλήγει.