Θα περιφρουρήσουν μέχρι τέλους την απεργία τους οι εργαζόμενοι στα Κοκκινοχώρια

306

Σε επ’ αόριστον απεργία κατήλθαν από σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι στα συνεργεία περισυλλογής σκυβάλων του συμπλέγματος Κοκκινοχωρίων ενώ την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται προσπάθεια από την εργοδοτική πλευρά για να βρεθεί ιδιώτης εργολάβος έτσι ώστε να σπάσει η απεργία. Μια κίνηση που πεισμώνει ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα δίκαια τους μέχρι τέλους παρά τις όποιες υπόγειες προσπάθειες για διάλυση της απεργίας.

Η κίνηση της εργοδοτικής πλευράς προφανώς δεν συμβάλει στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων στα πάγια αιτήματα των εργαζομένων οι οποίοι απεργούν διαμαρτυρόμενοι για την άρνηση του Συμβουλίου του Συμπλέγματος να ασχοληθεί και να επιλύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εδώ και δυο χρόνια με αποτέλεσμα αυτά να αυξάνονται και να διογκώνονται.

Πάντως οι εργαζόμενοι και η ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ βρίσκονται σε εγρήγορση με στόχο να περιφρουρηθεί η απεργία. Οι εργαζόμενοι θα βρίσκονται σήμερα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έξω από το Δημαρχείο Σωτήρας και είναι αποφασισμένοι να περιφρουρήσουν την απεργία τους μέχρι τέλους.