Συγκλονισμό εκφράζουν ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ και ΟΗΟ ΣΕΚ για το εργατικό ατύχημα στην ΑΗΚ

304

Το συγκλονισμό τους εκφράζουν οι Συντεχνίες ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ και ΟΗΟ ΣΕΚ για το σοβαρό εργατικό ατύχημα που έγινε χθες σε υποσταθμό της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) στα Λατσιά.

«Αυτή την ώρα η σκέψη μας είναι στους δύο συναδέλφους μας που έχουν τραυματιστεί. Ελπίζουμε να ξεπεράσουν αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνούν και να επιστρέψουν γρήγορα και καλά πίσω στις οικογένειες και την εργασία τους. Στις οικογένειες τους εκφράζουμε τη αμέριστη συμπαράσταση μας σε αυτή τη δοκιμασία που βιώνουν», τονίζουν σε κοινή τους ανακοίνωση.

Παράλληλα εκφράζουν τη μεγάλη τους αγωνία για τις διαστάσεις που παίρνει πλέον το φαινόμενο των εργατικών ατυχημάτων. «Για ακόμα μια φορά καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να επικεντρώσουν τη προσοχή τους σε αυτό το ζήτημα που έχει να κάνει με τις ζωές και την υγεία των εργαζομένων», σημειώνουν οι ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ και ΟΗΟ ΣΕΚ προσθέτοντας ότι για το χθεσινό ατύχημα απορρέει υποχρέωση όλων των αρμόδιων φορέων να το διερευνήσουν πλήρως προκειμένου να διαφανούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει επισυμβεί.

«Η εξέλιξη του θέματος θα παρακολουθείται από το πλευρά μας αλλά και τις συντεχνίες των εργαζομένων στην ΑΗΚ», καταλήγει η ανακοίνωση.