Το σχέδιο ανάπαυσης για τους εργαζόμενους ανακοίνωσε η ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ

1454

Η ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ πληροφορεί τα μέλη της ότι την καλοκαιρινή περίοδο του 2020 θα λειτουργήσει  το  Σχέδιο ανάπαυσης στα ιδιόκτητα διαμερίσματα της στον ΚΑΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,  ΛΑΡΝΑΚΑ – ΟΡΟΚΛΙΝΗ και ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ.

ΤΙΜΕΣ:

ΜΕΛΗ ΠΑΣΥΕΚ:    €25 το βράδυ

ΜΕΛΗ ΠΕΟ:            €30 το βράδυ

ΜΗ ΜΕΛΗ ΠΕΟ:    €35 το βράδυ

Συνταξιούχοι μέλη της ΕΚΥΣΥ €20 το βράδυ για δύο άτομα.  Επιπλέον άτομο θα χρεώνεται  €5 για κάθε διανυκτέρευση.

Κατά τη θερινή περίοδο οι πολύτεκνες οικογένειες (4 παιδιά και άνω) ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΣΥΕΚ θα δικαιούνται έκπτωση €5 το βράδυ με την παρουσίαση της ταυτότητας πολυτέκνου.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού (covid-19) και των διαταγμάτων της κυβέρνησης τα διαμερίσματα πρέπει να χρησιμοποιούνται ΑΥΣΤΗΡΑ μόνο από τα μέλη του Ταμείου και τα εξαρτώμενα τους τα οποία είναι δηλωμένα στην αίτηση. Απαγορεύονται οι επισκέψεις, η διαμονή στα διαμερίσματα και η χρήση πισίνας από μη δικαιούχα άτομα. Tα μέλη απαραίτητα θα παρουσιάζουν την ταυτότητα τους στους υπεύθυνους των συγκροτημάτων.  

Οι αιτήσεις από 29 Ιουνίου μέχρι 20 Ιουλίου θα εξεταστούν με βάση την ημερομηνία υποβολής τους. Επίσης για αυτή την περίοδο μπορούν οι αιτήσεις να γίνονται και τηλεφωνικώς. Οι αιτήσεις από 20 Ιουλίου 2020  μέχρι 28 Αυγούστου 2020  θα πρέπει να υποβληθούν ΟΧΙ αργότερα από τις 3 Ιουλίου 2020.

Επιχορήγηση εκδρομών/κρουαζιέρων και τουριστικών καταλυμάτων

Επίσης, το Ταμείο Ευημερίας της ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ θα επιχορηγήσει αριθμό μελών που θα επιλέξουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό ή θα κάνουν διακοπές στην Κύπρο σε Τουριστικά Καταλύματα,  Ξενοδοχεία και Διαμερίσματα.

Τα κριτήρια με τα οποία θα εξετάζονται οι αιτήσεις είναι με βάση τους κανονισμούς του Σχεδίου Ανάπαυσης των μελών όπου λαμβάνεται υπόψη:

α) ημερομηνία εγγραφής μέλους, β) μέλη που δεν έχουν προηγουμένως επωφεληθεί από το Ταμείο Ευημερίας, γ) ημερομηνία αφυπηρέτησης,  δ) δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε ένα από τα δύο σχέδια.

Η περίοδος που καλύπτεται είναι:  15 Ιουνίου 2020 – 30 Νοεμβρίου 2020

ΥΨΟΣ  ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ:

Δεν θα ξεπερνά το 50% του ποσού που πλήρωσε το μέλος με μάξιμουμ ποσό €200.

Για περισσότερες πληροφορίες/επεξηγήσεις τα μέλη να αποτείνονται στα επαγγελματικά στελέχη της συντεχνίας στην Επαρχία τους  πριν προβούν σε οποιαδήποτε διευθέτηση.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Ιουλίου 2020.

Η αίτηση είναι διαθέσιμη και διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.peo.org.cy