ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ

309

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει και φέτος στην Κύπρο, στις 10 με 12 Φεβρουαρίου, σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως το κορυφαίο στο είδος του ελληνικό φεστιβάλ, ταξιδεύει με τις ταινίες του σε όλη την Ελλάδα,  την Κύπρο, αλλά και σε πολλές χώρες του κόσμου προβάλλοντας και διαδίδοντας το έργων των νέων κινηματογραφιστών.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, το Θέατρο Ριάλτο και το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, που σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου Λευκωσίας, των Κινηματογραφικών Λεσχών Λάρνακας και Λεμεσού και τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου, προσφέρουν την ευκαιρία στο κοινό ν` απολαύσει αξιόλογες ταινίες μικρού μήκους με ελεύθερη είσοδο.

Ένα μεγάλο μέρος των ταινιών που βραβεύθηκαν κατά τη διοργάνωση του 2019 θα παρουσιαστούν φέτος στην Κύπρο μαζί με δύο ταινίες του 2018 που δεν προβλήθηκαν πέρσι.

Οι προβολές στη Λευκωσία θα πραγματοποιηθούν στο Cine Studio, στις 10 και 12 Φεβρουαρίου (21:00), ενώ το Θέατρο Ριάλτο Λεμεσού θα φιλοξενήσει τις προβολές στις 11 και 12 του μηνός (20:30). Στις 10 και 11 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι προβολές στο Θέατρο Σκάλα (20:30) και στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (20:00), σε Λάρνακα και Πάφο, αντίστοιχα.