Εκστρατεία Λαϊκού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες στην Κοκκινοτριμιθιά

555

Το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, εξαγγέλλει εκστρατεία συλλογής ειδών προσωπικής υγιεινής για τους Πρόσφυγες στο Χώρο Προσωρινής Υποδοχής Πουρνάρα, στην Κοκκινοτριμιθιά.

Στο Χώρο διαμένουν 700 πρόσφυγες, κυρίως σε αντίσκηνα, οι οποίοι έχουν αιτηθεί άσυλο. Εδώ και 4 μήνες περίπου, λόγω των περιοριστικών μέτρων του Covid-19 αλλά και κάποιων περιστατικών ψώρας που έχουν παρουσιαστεί, τους έχει απαγορευτεί οποιαδήποτε έξοδος τους από το χώρο ο οποίος έχει κηρυχθεί μολυσμένος.

Οι άνθρωποι αυτοί, εκτός των άλλων αναγκών, έχουν ανάγκη για είδη προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, σαπούνια, κρεμοσάπουνα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, χαρτί υγείας, δροσομάντηλα, σερβιέτες, αποσμητικά, χαρτομάντηλα, σκόνες πλυσίματος κ.α.

Το Δίκτυο καλεί όλους και όλες όπως συνεισφέρουν στη συλλογή των πιο πάνω προϊόντων για να συμβάλουμε έστω και στο ελάχιστο σε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων αυτών.

Η εκστρατεία ξεκινά από σήμερα, 10 Ιουνίου μέχρι 18 Ιουνίου 2020. Τα προϊόντα θα συλλέγονται στο οίκημα της ΠΕΟ στη Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 22866400.