Η ΠΕΟ δίπλα στους εργαζόμενους του ΟΑΥ

0
155

Την στήριξη της ΠΕΟ στο ΓεΣΥ, στη φιλοσοφία του και στις βασικές αρχές πάνω στις οποίες στηρίζεται επαναβεβαίωσε η Γ.Γ. της ΠΕΟ Σωτηρούλα Χαραλάμπους στη διάρκεια επίσκεψής της στα γραφεία του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) στις 15 Σεπτεμβρίου όπου συναντήθηκε με τη διεύθυνση και το προσωπικό του Οργανισμού. Η Γ.Γ. της ΠΕΟ επισκέφθηκε τον ΟΑΥ μαζί με τον Γ.Γ. της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ Νίκο Γρηγορίου και είχε συναντήσεις με τη διεύθυνση του Οργανισμού και το προσωπικού. Παρόντες ήταν επίσης ο Γραμματέας της Τοπικής Επιτροπής της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ στον ΟΑΥ Πέτρος Νεοφύτου και ο Παναγιώτης Αθηνή, επιθεωρητής της Συντεχνίας στον Οργανισμό.

Η Γ.Γ. της ΠΕΟ, μιλώντας ενώπιον της διεύθυνσης και του προσωπικού του ΟΑΥ, υπενθύμισε επίσης ότι το ΓεΣΥ αποτελεί μια μεγάλη και πολύτιμη κοινωνική κατάκτηση, για την οποία η Ομοσπονδία υπήρξε μπροστάρης στους αγώνες για την εφαρμογή του και τόνισε ότι θα σταθεί εμπόδιο σε οποιαδήποτε προσπάθεια αλλοίωσης της φιλοσοφίας του.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη της έμπρακτης στήριξης της ΠΕΟ στο ΓεΣΥ, στο προσωπικό του ΟΑΥ και στο έργο που επιτελείται από τον Οργανισμό.

Η Σ. Χαραλάμπους υπογράμμισε ότι βασική επιδίωξη αποτελεί η βελτίωση του ΓεΣΥ ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η οικονομική βιωσιμότητα του Συστήματος.

Τέλος, ευχαρίστησε το προσωπικό του ΟΑΥ για το έργο που επιτελεί και τις θυσίες που αρκετές φορές καλέστηκε να κάνει, καθώς η συμβολή του ήταν και είναι καθοριστική για την επιτυχή υλοποίηση και λειτουργία του Γενικού Συστήματος Υγείας. Η ΠΕΟ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και επιδιώκει την ανάπτυξη και βελτίωση των εργασιακών σχέσεων στον Οργανισμό, ώστε μέσω δομημένου διαλόγου να επιτευχθούν συγκλίσεις στα ανοικτά θέματα που εκκρεμούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ