“ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ”

307

Ενωμένοι οι ηθοποιοί εκπέμπουν κραυγή αγωνίας… απευθύνουν κάλεσμα, μια ευγενική και όμορφη παράκληση.

“Όλα τα κράτη έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα για στήριξη του πολιτισμού και των ανθρώπων του. Έτσι κι εμείς καλούμε την πολιτεία να πράξει το ίδιο.

Είναι επείγουσα ανάγκη!”.

Με μια ωραία πρωτοβουλία η Κλαδική Καλλιτεχνών Θεάτρου ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ και η Ένωση Ηθοποιών Κύπρου ανάρτησαν ένα βίντεο μέσα από το οποίο καλούν το κράτος να στηρίξει τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του.

Το κειμενάκι που συνοδεύει το βίντεο στο facebook:

«Καλοί μου θεατές,

Κυριακή των Βαΐων σήμερα και υπό άλλες συνθήκες θα είχαμε τη λήξη της θεατρικής μας σεζόν, αλλά μας προλάβανε…

«Πολλές τις μοίρας οι μορφές
πολλά και τ’ αναπάντεχα»

Η μεγάλη οικογένεια των ηθοποιών ενώνει φωνές και μας λέει «πράγματα φοβερά μα δίκαια».

Αυτές τις μέρες εγκλεισμού, οι τέχνες μας ταξιδεύουν και μας συντροφεύουν, μας ανοίγουν παράθυρα στην ψυχή και στο νου!! Όμως, τώρα οι τέχνες μας χρειάζονται!

Όλα τα κράτη έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα για στήριξη του πολιτισμού και των ανθρώπων του. Έτσι κι εμείς καλούμε την πολιτεία να πράξει το ίδιο.

Είναι επείγουσα ανάγκη!

Μια, από κοινού, πρωτοβουλία της Ένωσης Ηθοποιών Κύπρου και της Κλαδικής Καλλιτεχνών Θεάτρου ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ.

Η ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ”

ART IS LIFE-LIFE IS ART

Καλοί μου θεατές,Κυριακή των Βαΐων σήμερα και υπό άλλες συνθήκες θα είχαμε τη λήξη της θεατρικής μας σεζόν, αλλά μας προλάβανε…«Πολλές τις μοίρας οι μορφές πολλά και τ’ αναπάντεχα»Η μεγάλη οικογένεια των ηθοποιών ενώνει φωνές και μας λέει «πράγματα φοβερά μα δίκαια». Αυτές τις μέρες εγκλεισμού, οι τέχνες μας ταξιδεύουν και μας συντροφεύουν, μας ανοίγουν παράθυρα στην ψυχή και στο νου!! Όμως, τώρα οι τέχνες μας χρειάζονται! Όλα τα κράτη έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα για στήριξη του πολιτισμού και των ανθρώπων του. Έτσι κι εμείς καλούμε την πολιτεία να πράξει το ίδιο. Είναι επείγουσα ανάγκη!Μια, από κοινού, πρωτοβουλία της Ένωσης Ηθοποιών Κύπρου και της Κλαδικής Καλλιτεχνών Θεάτρου ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ.Η ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ#ARTISLIFE

Δημοσιεύτηκε από Καλλιτέχνες Θεάτρου ΠΕΟ – Theatre Artists PEO στις Κυριακή, 12 Απριλίου 2020