Η ΠΕΟ δίπλα στους εργαζόμενους του ΟΑΥ

336

Την στήριξη της ΠΕΟ στο ΓεΣΥ, στη φιλοσοφία του και στις βασικές αρχές πάνω στις οποίες στηρίζεται επαναβεβαίωσε η Γ.Γ. της ΠΕΟ Σωτηρούλα Χαραλάμπους στη διάρκεια επίσκεψής της στα γραφεία του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) στις 15 Σεπτεμβρίου όπου συναντήθηκε με τη διεύθυνση και το προσωπικό του Οργανισμού. Η Γ.Γ. της ΠΕΟ επισκέφθηκε τον ΟΑΥ μαζί με τον Γ.Γ. της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ Νίκο Γρηγορίου και είχε συναντήσεις με τη διεύθυνση του Οργανισμού και το προσωπικού. Παρόντες ήταν επίσης ο Γραμματέας της Τοπικής Επιτροπής της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ στον ΟΑΥ Πέτρος Νεοφύτου και ο Παναγιώτης Αθηνή, επιθεωρητής της Συντεχνίας στον Οργανισμό.

Η Γ.Γ. της ΠΕΟ, μιλώντας ενώπιον της διεύθυνσης και του προσωπικού του ΟΑΥ, υπενθύμισε επίσης ότι το ΓεΣΥ αποτελεί μια μεγάλη και πολύτιμη κοινωνική κατάκτηση, για την οποία η Ομοσπονδία υπήρξε μπροστάρης στους αγώνες για την εφαρμογή του και τόνισε ότι θα σταθεί εμπόδιο σε οποιαδήποτε προσπάθεια αλλοίωσης της φιλοσοφίας του.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη της έμπρακτης στήριξης της ΠΕΟ στο ΓεΣΥ, στο προσωπικό του ΟΑΥ και στο έργο που επιτελείται από τον Οργανισμό.

Η Σ. Χαραλάμπους υπογράμμισε ότι βασική επιδίωξη αποτελεί η βελτίωση του ΓεΣΥ ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η οικονομική βιωσιμότητα του Συστήματος.

Τέλος, ευχαρίστησε το προσωπικό του ΟΑΥ για το έργο που επιτελεί και τις θυσίες που αρκετές φορές καλέστηκε να κάνει, καθώς η συμβολή του ήταν και είναι καθοριστική για την επιτυχή υλοποίηση και λειτουργία του Γενικού Συστήματος Υγείας. Η ΠΕΟ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και επιδιώκει την ανάπτυξη και βελτίωση των εργασιακών σχέσεων στον Οργανισμό, ώστε μέσω δομημένου διαλόγου να επιτευχθούν συγκλίσεις στα ανοικτά θέματα που εκκρεμούν.