Επίσκεψη του νέου Πρέσβη της Παλαιστίνης στα γραφεία της ΠΕΟ

305

Στις διαχρονικές σχέσεις και την συνεργασία που διατηρεί η ΠΕΟ με το Παλαιστινιακό συνδικαλιστικό κίνημα, αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης υποδεχόμενος τον νέο Πρέσβη της Παλαιστίνης Abdallah H.A. Attari στα γραφεία της συντεχνίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Πάμπης Κυρίτσης σημείωσε ότι είναι μεγάλη τιμή και χαρά για την ΠΕΟ η υποδοχή του και επαναβεβαίωσε από θέση αρχής την στήριξη και την αλληλεγγύη των Κυπρίων εργαζομένων στον αγώνα του Παλαιστινιακού Λαού.

Ο Πρέσβης της Παλαιστίνης Abdallah H.A. Attari ευχαρίστησε για την αλληλεγγύη στον αγώνα των Παλαιστινίων για τερματισμό της Ισραηλινής κατοχής και την ίδρυση ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και επανέλαβε την στήριξη της ηγεσίας της Παλαιστίνης στην προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού και επανένωσης της Κύπρου.

Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά του θα εργαστεί για περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων και συνεργασίας των συνδικαλιστικών οργανώσεων των δύο χωρών.