Επίσκεψη Υπουργού Εργασίας στην παιδική κατασκήνωση της ΠΕΟ

492

Την παιδική κατασκήνωση της ΠΕΟ στα Αναπαυτήρια της ΠΕΟ στα Περβόλια επισκέφθηκε στις 13 Ιουλίου ο Υπουργός Εργασίας Κυριάκος Κούσιος, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εργασίας, ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων καθώς και εκπρόσωποι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ, τους οποίους υποδέχτηκαν η Γ.Γ. της ΠΕΟ Σωτηρούλα Χαραλάμπους, μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της Ομοσπονδίας και ο Ε.Γ. της ΠΕΟ Λάρνακας.

Στη διάρκεια της επίσκεψης ο Υπουργός και οι υπόλοιποι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν σε μια ώρα όλες τις ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες που γίνονταν κάθε εβδομάδα στην κατασκήνωση. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα πρόληψης του αλκοόλ που γινόταν από νοσηλευτές ψυχικής υγείας του Υπουργείου Υγείας, το μάθημα νοηματικής από δασκάλα της Σχολής Κωφών, αθλητικές δραστηριότητες, κυπριακά παιχνίδια ώστε να μάθουν τα παιδιά την παράδοση του τόπου μας και θεατρικό εργαστήρι από την ηθοποιό Βαλάντω Χαραλάμπους.

Στη συνέχεια τα παιδιά συγκεντρώθηκαν στο αμφιθέατρο των Αναπαυτηρίων της ΠΕΟ στα Περβόλια και μετά από ένα σύντομο καλωσόρισμα από τον Γενικό Υπεύθυνο της Κατασκήνωσης, Γραμματέα του Γραφείου Εργατικής Νεολαίας της ΠΕΟ Σταύρο Ανδρέου, το λόγο πήραν η Γ.Γ. της ΠΕΟ και ο Υπουργός Εργασίας, οι οποίοι απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς.

Η φετινή παιδική κατασκήνωση του Γραφείου Εργατικής Νεολαίας της ΠΕΟ ολοκληρώνεται στις 17 Ιουλίου. Πραγματοποιήθηκε σε τέσσερις περιόδους και φιλοξένησε πέραν των 400 παιδιών.