Ικανοποίηση για την παύση Αγαθαγγέλου εκφράζει η Κοινωνική Συμμαχία

437

Την ικανοποίησή της εκφράζει η Κοινωνική Συμμαχία για την Εφαρμογή του ΓεΣΥ σχετικά με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερ. 28/7/2022 για παύση του διορισμού του Δρα Πέτρου Αγαθαγγέλου από τη θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΥ, ως εκπροσώπου του ΚΕΒΕ.

“Είναι γεγονός ότι τα τεκταινόμενα αυτών των ημερών προκάλεσαν βαθύτατη λύπη σε όλους. Η  λανθασμένη απόφαση διορισμού του Δρ. Πέτρου Αγαθαγγέλου στο ΔΣ του ΟΑΥ προκάλεσε ιδιαίτερη αναστάτωση και ταραχή στο ΓεΣΥ, ενώ επηρέασε το ΔΣ του ΟΑΥ και τη λειτουργία του. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε και οι έντονες αντιδράσεις της Κοινωνικής Συμμαχίας”, τονίζεται σε ανακοίνωση της Κοινωνικής Συμμαχίας.

Καλεί παράλληλα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το Υπουργικό Συμβούλιο σε αντίστοιχες περιπτώσεις να λαμβάνει σοβαρά υπόψη του, τόσο τις σχετικές πρόνοιες της  νομοθεσίας όσο και τα θέματα ηθικής που αφορά καθώς τα άτομα που βρίσκονται στο πηδάλιο του ΟΑΥ επιβάλλεται να έχουν δώσει δείγματα γραφής για την πίστη και την αφοσίωση τους στο χαρακτήρα και τη φιλοσοφία του ΓεΣΥ.

Η Κοινωνική Συμμαχία εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν εμπράκτως στην επίτευξη του στόχου της εκστρατείας, καθώς και την κοινωνία των πολιτών για τη στήριξη τους.

Την ίδια ώρα, η Κοινωνική Συμμαχία σημειώνει ότι δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι  τα προβλήματα του συστήματος παραμένουν ανεπίλυτα και προς τούτο, αίτημα παραμένει η διευθέτηση συνάντησης με τον ΠτΔ για συζήτηση των προβλημάτων τα οποία παρουσιάζει το ΓεΣΥ, αλλά και των θεμάτων τα οποία προκύπτουν μέσα από την εφαρμογή του.

Τέλος σημειώνει ότι δε θα σταματήσουν οι προσπάθειες για τον εκτροχιασμό του ΓεΣΥ και αλλαγή της φιλοσοφίας του και της αρχιτεκτονικής τους. Ως εκ τούτου η Κοινωνική Συμμαχία δηλώνει ότι θα παρακολουθεί και θα παρεμβαίνει εκεί και όπου χρειάζεται για να περιφρουρήσει και να διαφυλάξει τη μεγάλη κοινωνική κατάκτηση του ΓεΣΥ.