Παιδιά ενός κατώτερου θεού οι εργαζόμενοι και οι επιβάτες στα λεωφορεία;

395

Χωρίς οποιαδήποτε διαβούλευση και απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτουν εργαζόμενοι και επιβάτες, λήφθηκαν χθες αποφάσεις από το υπουργείο Μεταφορών για τη χρήση των λεωφορείων, καταγγέλλει με γραπτή του δήλωση ο ΓΓ της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ ΠΕΟ Άθως Ελευθερίου σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης να είναι υποχρεωτική η μάσκα και για τους επιβάτες, όχι άμεσα αλλά από τις 09/06/2020, όμως στο 100% της χωρητικότητας των λεωφορείων.

Δηλαδή ενώ παραμένει η γενική μέγιστη συγκέντρωση στα 10 άτομα κρατώντας τις αποστάσεις, στα λεωφορεία θα στοιβάζονται μέχρι και 91 άτομα όρθιοι και καθήμενοι, χωρίς να υπάρχει απόσταση μεταξύ τους, σημειώνει ο Α. Ελευθερίου και καλεί τους αρμόδιους να απαντήσουν στο ερώτημα εάν υπάρχει κίνδυνος εντός των λεωφορείων χωρίς τις αποστάσεις.

«Γιατί τα δύο μέτρα και δύο σταθμά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες περιπτώσεις; Αν ο Covid 19 δεν είναι πλέον επικίνδυνη ασθένεια, γιατί παραμένουν οι περιορισμοί; Αν παραμένει επικίνδυνη η ασθένεια και τόσο πολύ μεταδοτική, μήπως θεωρούν πως αυτοί που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού;» διερωτάται ο ΓΓ της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ ΠΕΟ.