Πρόεδρε δεν έπεισες για τα ταξίδια στις Σεϋχέλλες

384

Το 95% των Κυπρίων και το 71% των Ευρωπαίων θεωρούν διαδεδομένο το πρόβλημα διαφθοράς στη χώρα τους, σύμφωνα με σχετική έρευνα του Ευρωβαρόμετρου. Παρομοίως το 69% των Κυπρίων και το 42% των Ευρωπαίων θεωρούν ότι τα τελευταία τρία  χρόνια η διαφθορά στη χώρα τους έχει αυξηθεί.

Με απλά λόγια μόνο ο Πρόεδρος, οι Υπουργοί, οι οικογένειες και ο στενός τους περίγυρος θεωρεί ότι δεν υπάρχει διαφθορά στη χώρα μας!

Πρόεδρε μου μάλλον δεν έπεισες για τα ταξίδια στις Σεϋχέλλες με το τζετ του Σαουδάραβα “κολλητού”, ούτε για τη διασύνδεση των “χρυσών διαβατηρίων” με το δικηγορικό σου γραφείο και τις spectacular μπίζνες του γαμπρού, ούτε για τις εκροές του συμπέθερου παραμονές του κουρέματος, ούτε για την υπόθεση Ryanair που ενεπλάκη το δικηγορικό σου γραφείο, ούτε για την υπόθεση “Nicos Plots”.

Χαράμι οι διορισμοί συγγενών και φίλων διευθυντών και ιδιοκτητών ΜΜΕ και οι μισθοί -που πληρώνουν οι φορολογούμενοι- των δημοσιογράφων, επικοινωνιωλόγων του Προεδρικού που βαφτίστηκαν “συνεργάτες” και “σύμβουλοι”!

ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ